Prijzen all-inclusief
Locaties door heel Nederland
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Klassikaal, Online of inCompany

Wij zijn zeer ervaren in het ontwikkelen van sjablonen. Wij werken met checklists om het aanleveren van de juiste huisstijlspecificaties en formaten soepel te laten verlopen. Doordat wij gewend zijn met vormgevers te werken, kunnen wij hen goed in dit proces begeleiden. Bij het opleveren van de sjablonen leveren wij een korte installatiehandleiding en/of cursus aan de gebruiker(s).

Diensten voor Microsoft Excel

Microsoft Excel biedt oneindig veel mogelijkheden. Dat is natuurlijk fantastisch, maar het vereist ook veel specialistische kennis van het programma. Onze docenten helpen u het meeste uit Excel te halen. Onze VBA specialisten kunnen samen met u totaaloplossingen maken. Zo bent u verzekerd van een efficiënt werkende organisatie.

Advies

Profiteert uw organisatie maximaal van de mogelijkheden binnen Excel? Onze specialisten weten als geen ander hoe Excel uw bedrijf optimaal kan ondersteunen. Zij adviseren u bijvoorbeeld over:

 • Opties voor maatwerk dat aansluit op uw organisatie en werkproces

 • Nieuwe toepassingen en relevante trends

 • Nieuwe versies of nieuwe systemen

Maatwerk

Zet Microsoft Excel naar uw hand met op maat gemaakte applicaties. Onze ervaren medewerkers kunnen de meest complexe toepassingen bouwen, waaronder:

 • Templates

 • Rapporten

 • Dashboards

 • Rekenmodellen

 • Workflows

 • Databases

Diensten voor Microsoft Word

Bent u op zoek naar een nieuwe frisse huisstijl voor uw interne en externe communicatie? Wilt u dat brieven, memo’s, rapporten en andere documenten altijd in correcte opmaak geprint worden. Wilt u dat handtekenngen in Outlook van alle medewerkers conform huisstijl worden weergegeven?  Dan is de ontwikkeling van huisstijl en gebruik van slimme sjablonen onontbeerlijk. Uw organisatie bespaart tijd (geld) en krijgt een professionele uitstraling.

Sjablonen

Een sjabloon dient als mal voor het document. Ieder nieuw document wordt op basis van de sjabloon gemaakt. Zo zorgt een sjabloon ervoor dat ieder document er identiek uitziet. In een sjabloon (template) is de opmaak van ieder document vastgelegd, bijvoorbeeld lettertype, lettergrootte, marges. Ook bevat de sjabloon de verschillende stijlen die in een document kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld titel, paragraafkopje, voettekst. Vaak zijn deze opmaakspecificaties door een vormgever bepaald. In de sjabloon leggen wij ze vast.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een sjabloon worden huisstijl en visual basic gebruikt om slimme documenten te creëeren.  Hiermee kan de gebruiker bijvoorbeeld eenvoudig de afzendergegevens of relatiegegevens kiezen. Of een referentienummer wordt automatisch gegenereerd. Een macro kan zelfs regelen dat het document meteen op de goede plaats opgeslagen wordt. Onze sjablonen zijn daardoor niet alleen heel mooi, maar ook heel prettig in het gebruik.

Diensten voor Microsoft Outlook

Microsft Outlook is misschien wel het programma wat het meest gebruikt wordt binnen uw organisatie. Toch wordt er maar weinig gebruik gemaakt van de vele mogelijkheden die het programma biedt. Wij hebben diverse oplossingen ontwikkeld die u helpen diverse standaard mailtjes te beantwoorden, bijlagen automatisch op te slaan, etc. In combinatie met onze Outlook & Time Management cursus bespaart u veel tijd en krijgt u weer grip op uw taken.

Compu Act Opleidingen | Copyright
mei, 2024
Je staat op het punt een offerte aan te vragen voor de cursus: Huisstijl & Sjablonen

 • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
 • DD dash MM dash JJJJ

Download Studiegids