Prijzen all-inclusief
Locaties door heel Nederland
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Klassikaal, Online of inCompany

Elke Open leercentrum cursus die Compu Act aanbiedt wordt afgesloten met een examen dat door Compu Act Opleidingen zelf is samengesteld. Dit examen is van hetzelfde niveau als onze flexibele cursussen en een eventueel herexamen is inbegrepen bij de cursusprijs. Iedere cursist heeft één mogelijkheid tot herexamen. Dit herexamen moet afgelegd worden binnen de gestelde termijn. Deelnemers aan onze klassikale of In-Company Office cursussen hebben geen examen, maar krijgen na afloop van de training wel een certificaat van deelname.

Adobe

Deelnemers aan onze klassikale Adobe cursussen hebben geen examen, maar krijgen na afloop van de training wel een certificaat van deelname. Op elk certificaat wordt vermeld wanneer het is behaald, wat de vaardigheden zijn die in de cursus zijn geleerd, en een handtekening van de docent en de manager van de betreffende opleidingslocatie van Compu Act Opleidingen. Na het volgen van een training in een Autodesk product krijgt een cursist een certificaat van deelname mee. Dit zegt echter niets over de vaardigheden van de cursist. Door een officieel Autodesk gecertificeerd examen af te leggen kunt u uw kennis en kwaliteiten wél aantonen. De Officiële Autodesk Certificering is wereldwijd erkend en zegt echt iets over uw vaardigheden. Een vraag die vaak aan ons wordt gesteld is of onze opleidingen en certificaten erkend zijn. Er zijn verschillende soorten erkenning te onderscheiden.

Branche-erkenning

Veel branches hebben zelf opleidingen opgestart om in hun eigen behoeften te voorzien. De diploma’s die daarbij horen erkennen ze uiteraard zelf. Het voordeel daarvan is dat je met die diploma’s in elk bedrijf in die branche terecht kunt. Nadeel is dat diezelfde erkenning buiten de branche weinig meer waard is. Vrijwel alle opleidingen van Compu Act zijn branche-overstijgend. Om deze reden vallen de certificaten niet onder branche-erkenning.

Instituutserkenning en maatschappelijke erkenning

Er zijn talloze kleine opleidingsinstituten in Nederland, die allemaal hun eigen opleidingen en examens verzorgen. De certificaten van deze instituten worden enkel erkend door hen zelf. Zo is de kwaliteit ervan moeilijk te bepalen. Een klein instituut kan in de omgeving van de vestiging bekend staan als een kwalitatief sterke opleider, maar buiten de regio is de opleider onbekend. Compu Act Opleidingen is al geruime tijd flink aan het groeien, en heeft ondertussen vestigingen door bijna het hele land. Omdat we tot een grote landelijke aanbieder aan het uitgroeien zijn, met een bekende naam, is er in feite sprake van een maatschappelijke erkenning voor onze certificaten.

In het kort

Na afloop van alle cursussen die Compu Act aanbiedt krijgt u een certificaat waarop de geleerde vaardigheden staan vermeld. Onze certificaten zijn in enkele gevallen erkend door branches of externe instituten, maar dit hoeft ook niet. Onze opleidingen zijn branche-overstijgend en worden door ons zelf erkend. ‘Dé erkenning’ bestaat niet. Omdat Compu Act een sterk groeiende onderneming is die inmiddels in bijna het hele land is te vinden, kan worden gesproken van een maatschappelijk erkend opleidingsinstituut

Compu Act Opleidingen | Copyright
mei, 2024
Je staat op het punt een offerte aan te vragen voor de cursus: Examinatie & Erkenning

  • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
  • DD dash MM dash JJJJ

Download Studiegids