Prijzen all-inclusief
Locaties door heel Nederland
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Klassikaal, Online of inCompany

Als opleiden een plan wordt!

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor de opleidingen en diensten van Compu Act Opleidingen. Compu Act Opleidingen is  trots op haar persoonlijke aanpak en persoonlijke begeleiding. Compu Act Opleidingen ziet zichzelf als opleidingspartner. De opleidingen worden opgezet vanuit de gedachte dat u als persoon of als organisatie zo efficiënt mogelijk wilt investeren in vaardigheden en competenties. Deze stellen u in staat uw prestaties te verbeteren. Compu Act Opleidingen stelt zich als doel de intrinsieke waarde van haar opleidingen te vergroten.

Compuact team

Investeren in de toekomst

U als bedrijf of als persoon staat voor de uitdaging uw werk beter en efficiënter uit te voeren. In een sterk concurrerende en alsmaar groter wordende markt moet u steeds vaker keuzes maken over hoe en waarin u investeert. Dit alles doet u vanuit de overtuiging dat u ontwikkelen een must is om van waarde te blijven.

Ten aanzien van training en kennismanagement is return on investment altijd een moeilijke discussie geweest. Als het prestatiealarm als gevolg van inefficiënt ict gebruik afgaat zult u met uw opleidingspartner tot een plan van aanpak moeten komen.

Het opleiden en trainen van vaardigheden en competenties is een van de meest lonende investeringen die u voor u of uw medewerkers kunt doen.

Doelstelling

Wij trainen in opdracht van u en/of volgens de doelstelling van uw organisatie! Het succes van u of uw organisatie wordt bepaald door uw medewerkers en de vaardigheden van deze mensen in uw organisatie, ook naar uw klanten toe! Het doel van onze trainingen is de cursisten de skills en competenties te geven waardoor zij succesvol kunnen zijn op hun vakgebied.

Plan van aanpak

Elke organisatie/persoon is uniek. Wij bieden trainingen en trainingsvormen afgestemd op de opdrachtgever en de trainen skills en behoeften. In overleg met u wordt de juiste training en trainingsvorm gekozen. De trainingen zijn dus altijd op maat en blijken in de praktijk bijzonder effectief. Met deze aanpak begeleiden wij onze cursisten en heeft training altijd een goed resultaat. De cursist kan efficiënter werken.

Meer rendement

Om onze klanten een nog grotere efficiency- slag te kunnen laten maken bieden wij extra mogelijkheden. Zo ontwikkelen wij huisstijl die volledig is geïntegreerd in Office. Bent u op zoek naar een nieuwe frisse huisstijl voor uw interne en externe communicatie? Wilt u dat brieven, memo’s, rapporten en andere documenten altijd in correcte opmaak geprint worden. Wilt u dat handtekeningen in Outlook van alle medewerkers conform huisstijl worden weergegeven? Dan is de ontwikkeling van huisstijl en gebruik van slimme sjablonen onontbeerlijk. Uw organisatie bespaart tijd (dus geld) en krijgt een professionele uitstraling.

Opleidingsportaal

Het zelf administratief verzorgen van bedrijfsgerichte opleidingstrajecten brengt vaak veel rompslomp met zich mee. Denk daarbij onder andere aan het versturen van uitnodigingen, het faciliteren van inschrijvingsprocedures, registratie van aanwezigheid en het evalueren van de opleiding.

Met onze portal krijgt u inzicht in het reilen en zeilen van uw werknemers op cursusgebied. Het proces van inschrijving voor een cursus tot het maken van het certificaat is een mum van tijd gebeurd, en vooral niet moeilijker dan nodig.

De trainingsvormen

Open Leercentrum (OLC)

Tijdens deze unieke en flexibele leermethode voor Office trainingen worden vraagstukken en onderwerpen uit de praktijk uitvoerig behandeld.

In het open leercentrum werkt in uw eigen tempo aan uw eigen training. U werkt onafhankelijk van andere cursisten. In deze vorm ontwikkelt elke deelnemer naar inzicht zijn eigen competenties. Met gedegen trainingsmateriaal, een begeleidende docent en heldere uitleg draagt deze lesmethode bij tot een persoonlijke ontwikkeling in de te trainen toepassingen.

Klassikaal

Met een hands-on training weet u zeker dat u duidelijkheid creëert in de kennis en de competenties trainen. Deze vorm van leren verzekert u ervan dat u het meeste uit uw trainingsbudget haalt. In deze klassikale trainingsvorm staan de onderwerpen voor elke deelnemer centraal. Onze werkwijze komt optimaal tot uiting in onze lesmethodiek, trainen vanuit een visuele en communicatieve setting. Met deze aanpak van trainen begeleiden wij de cursisten om tot een efficiënter resultaat te komen.

In-company

Elke organisatie is uniek. Wij bieden u maatwerk trainingen, afgestemd op uw organisatie: uw te trainen skills en behoeften. Deze trainingen worden bij of op een door u nader te bepalen locatie worden verzorgd. Compu Act Opleidingen zorgt voor ervaren docenten. Het trainingsmateriaal, hardware, beamer en trainingssoftware worden door ons verzorgd. In overleg met u wordt de cursusinhoud samengesteld. Deze trainingen op maat blijken in de praktijk bijzonder effectief. Beeldvorming, het uitwerken en het klassikaal behandelen van een gesteld vraagstuk bevorderd de samenwerking om het getrainde onderwerp gezamenlijk in de praktijk toe te passen. 

Privéles

Het kan voorkomen dat uw vragen heeft over een specifiek probleem en u één op één wilt sparren met een professional. Onze docenten beschikken over een ruime ervaring en kennis om u te helpen. Neem contact met ons op om uw vragen en wensen voor te leggen. Wij kunnen u adviseren en samen met u een plan van aanpak maken. U kunt op onze locaties de les volgen maar wij kunnen ook naar u toe komen, net wat u wenst!

Waarom Compu Act Opleidingen?

Compu Act Opleidingen is niet de grootste opleider van Nederland, wel een met hoogopgeleide trainers, die naast trainen ook kennis hebben van de praktijk. Ook biedt Compu Act Opleidingen een zeer persoonlijke benadering en aanpak. De kwaliteit van onze opleidingen is terug te zien in onze positieve referenties.

Compu Act Opleidingen | Copyright
april, 2024
Je staat op het punt een offerte aan te vragen voor de cursus: Wie zijn wij

  • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
  • DD dash MM dash JJJJ

Download Studiegids