Prijzen all-inclusief
Locaties door heel Nederland
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Klassikaal, Online of inCompany

SharePoint voor eindgebruikers

SharePoint is het platform van Microsoft waarmee je eenvoudig en snel een website kunt opzetten voor informatie uitwisseling en online samenwerking. Dit kan in een intranet omgeving zijn of extern via een portaal. Met standaard mogelijkheden voor workflow, automatisering van formulieren, business intelligence en documentenbeheer aanwezig. Hiermee biedt SharePoint een dynamisch platform om het gat te overbruggen tussen systemen. Onze cursus SharePoint voor eindgebruikers zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden die SharePoint biedt.

De cursus SharePoint voor eindgebruikers wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat je onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om de stof eigen te maken. Je kunt elke week starten met de cursus op een van onze  vestigingen. Wij hebben op elke locatie diverse cursustijden beschikbaar (overdag en ’s avonds) waar je uit kunt kiezen. Zo kun je in eigen tempo je leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van  medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en uw leerdoelen behaalt. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk.

Naast onze cursus voor eindgebruikers van een intranet op SharePoint, bieden we ook een zeer uitgebreide cursus voor eindgebruikers van SharePoint sites en kunnen wij de SharePoint omgeving voor je inrichten.

895,00
De weergegeven prijzen zijn excl. BTW en € 15,- administratiekosten

Lesmethodes:

inCompany

Niveau:

Beginner
1 dag
  • Prijzen all-inclusief, je hoeft niets mee te nemen.
  • Je ontvangt een certificaat na het afronden van deze cursus.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid en in de buurt van het O.V.

inCompany offerte aanvragen

  • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
  • DD dash MM dash JJJJ
Aankomende cursussen
Blijf vooroplopen in jouw vakgebied met onze aankomende cursussen - bekijk de datums.
Compu Act Opleidingen | Copyright
mei, 2024
Je staat op het punt een offerte aan te vragen voor de cursus: SharePoint voor eindgebruikers

  • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
  • DD dash MM dash JJJJ

Download Studiegids