Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9

Cursus Word en Excel

Cursus Word en Excel

Leer de basis van Microsoft Word en Excel in slechts twee dagen!

Deze cursus is perfect voor u als u de basisbeginselen van deze twee programma's wilt leren. U zult in staat zijn om tekstdocumenten en spreadsheets te maken, en leren werken met formules en berekeningen.

Na deze cursus zult u in staat zijn om zelfstandig met deze programma's te werken. U hebt dan alles geleerd wat u moet weten om met Microsoft Word en Excel aan de slag te kunnen.

Meld u vandaag nog aan voor onze cursus Microsoft Word en Excel!

Complete cursusinhoud

Inschrijven of Offerte aanvragen

1Cursus
2Contact gegevens
Hidden
Je staat op het punt je in te te schrijven of een offerte aan te vragen voor de Cursus Word en Excel.
Geef hier onder aan welke dag(en) je de cursus het liefst wilt volgen. We zullen dan contact met je opnemen met passende cursus datums.
Op welke dag(en) wil je de cursus volgen?

Locaties

Alkmaar
Den Bosch
Den Haag
Eindhoven
Haarlem
Hoorn
Leeuwarden
Limburg
Nijmegen
Rotterdam
Utrecht
Zaandam
Zwolle
Inhoud cursus

Is de Cursus Word en Excel geschikt voor mij?

De cursus Word en Excel is geschikt voor iedereen die de basis van deze twee programma's wilt leren. Of dit voor privé gebruik is of voor zakelijk gebruikt, dat maakt niet uit. De basis kennis zal jou helpen met het werken in de programma's Word en Excel van Microsoft. Ook als je nog nooit gewerkt hebt met een van deze twee programma's kun je deze cursus volgen

Lesprogramma

Het programma bestaat uit twee dagen. De eerste dag zul je de basis van Word leren en de tweede dag leer je de basis Excel.

Word
Tijdens de cursus Word leer je om documenten aan te maken, de tools die Word bied zoals: spellingscontrole, opmaak en zoeken en vervangen, en hoe je documenten klaar maakt om te delen met anderen.

Excel
Tijdens de cursus Excel leer je wat een werkblad is, hoe je gegevens invoegt, wijzigt en opmaakt, en het allerbelangrijkste, hoe formules werken.

Wat kun je na de cursus

Na de basistraining Microsoft Word ben je in staat om met de basisfuncties van Word te werken. Je kunt teksten typen, bewerken en spelling controleren. Je kunt documenten aanmaken, opslaan en openen. Kortom je voelt je op je gemak in MS Word.

Na de training Excel heb je de handvatten om zelfstandig te werken. Je kunt overzichten maken, eventueel in combinatie met berekeningen en data overzichtelijk opmaken en presenteren.

Studieduur

Klassikaal bij een van onze vestigingen
2 dagen
Klassikaal online
2 dagen

Cursusmateriaal

Je ontvangt bij aanvang van de basistraining het rijkelijk geïllustreerd cursusboek "Word Basis" en "Excel Basis" met oefenbestanden. Met dit cursusmateriaal kun je thuis de oefeningen herhalen. Ook is dit een uitstekend naslagwerk om na afronding van de cursus iets snel op te zoeken. Handig!

Softwareversies

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een Word en Excel cursus met meerdere versies van Microsoft Office.
De meest gebruikte Office versie is 2016. Vanaf september 2018 is de versie Microsoft Office 2019 en Office 365 voor Windows 10 en Mac verkrijgbaar. Onderdeel daarvan is Excel 2019. In Office 2019 / 365 hebben alle toepassingen dezelfde look en interface. Als één van de weinige opleidingsinstituten verzorgt CompuAct Opleidingen deze Excel cursus ook voor Mac OS X. Je kunt de cursus volgen met Office 2011, 2016, 2019 en 365 indien je dit op de iMac of andere Apple computer hebt geïnstalleerd.

Certificaat

Verdien na afloop jouw Word en Excel Certificaat. Rond je de cursus af in het Open Leercentrum? Dan kun je examen afleggen. Na succesvol afronden van dit examen ontvang je een certificaat van Compu Act Opleidingen Nederland B.V. met daarop het door jouw behaalde cijfer. Staat goed op je C.V.!

Studiekosten

Klassikaal bij een van onze vestigingen
€ 599
Klassikaal online
599
excl. BTW en €15 administratiekosten
Klassikaal bij één van onze vestigingen
Klassikaal (online classroom)
Samen met andere cursisten

Klassikaal

Bekijk klassikale cursusdata
Bij onze klassikale cursussen zit inbegrepen:
Een heerlijke lunch.
Wij serveren onbeperkt lekkere koffie of thee.
Professionele trainers.
Je hoeft niets mee te nemen. Alles is geregeld.
Voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.
Uitstekend bereikbaar met eigen of openbaar vervoer.
Uitgebreid studiemateriaal met oefenbestanden.
21 jaar ervaring.
Deze cursus duurt 2 dagen
De studielast voor deze cursus bedraagt: 8 tot 12 uur
Deze cursus bedraagt € 599 excl. 21% btw en € 15,00 administratiekosten.
Samen met andere cursisten

Klassikaal online classroom

Bekijk klassikale cursusdata
Lessen in ons virtueel klaslokaal:
Gegeven door een van onze professionele docenten (geen e-learning)
Mogelijkheid tot het stellen van vragen
21 jaar ervaring.
Meerdere klassen per week
Deelnemen vanuit uw eigen locatie
Deze cursus duurt 2 dagen
599
Lees ervaringen van de cursisten van Compu-act

Reviews Cursus Word en Excel

Cursus Word en Excel
4.8  / 5  (142 reviews)
Beoordeling: 4.8 / 5
Lesmethode: inCompany
2 weken geleden heeft Computertraining bij mijn bedrijf een cursus Excel gegeven. Ideaal dat zij aanbieden om naar mijn bedrijf te komen. Hierdoor kan ik een veel grotere groep in één keer de cursus laten volgen, zodat iedereen na de cursus op hetzelfde niveau zit. Voor een groep van 15 man heeft de docent de cursus gegeven, wat hij prima deed! De docent hield makkelijk de controle, legde extra uit waar nodig en gaf persoonlijke begeleiding bij degene die daarom vroegen! Binnen twee weken merk ik al dat het niveau van het personeel een stuk hoger ligt omdat ze na de cursus sneller werken. Direct resultaat! Daarom kan ik Computertraining aanraden aan andere bedrijven!
Beoordeling: 4.6 / 5
Lesmethode: Klassikaal
Bedankt voor deze leuke cursus. Mijn documenten zien er na het volgen van deze Word Cursus een stuk professioneler uit!
Beoordeling: 4.7 / 5
Lesmethode: inCompany
Wij hebben zeer positieve reacties ontvangen op de Cursus Word voor beginners van onze medewerkers. We zullen volgend jaar de complexere cursus gaan organiseren. Fijn dat jullie actief meedenken in de voorbereidingen en onze vergaderruimte net hebben netjes hebben achtergelaten.
Beoordeling: 5 / 5
Lesmethode: Klassikaal
Afgelopen week de cursus Excel Basis gevolgd bij Computertraining. Deze cursus gekozen omdat ik voor mijn werk gebruik moet gaan maken van Excel. Wat ben ik te spreken over de manier waarop de docent uitlegt. Geduldig, duidelijk en persoonlijk. Excel is over het algemeen geen makkelijk programma. Maar, door de manier van uitleggen van de docent is Excel voor mij vele malen makkelijker te begrijpen en te gebruiken geworden! Na deze cursus merkte ik dat ik stappen heb gezet en dat de docent mij naar een hoger Excel-niveau heeft getild! Op mijn werk hoorde ik na een paar dagen al dat ik een stuk sneller werkte! Daarom kan ik deze cursus zeker aanbieden! Computertraining bedankt!
Bekijk alle reviews

Inschrijven Cursus Word en Excel

Klassikaal
Bij één van onze vestigingen
599 excl. BTW en €15 administratiekosten
2 dagen
Online Classroom
599 excl. BTW en €15 administratiekosten
2 dagen
Inschrijven voor cursus
Bij één van onze vestigingen of op locatie
Prijs is in overleg
Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen