Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9

Excel Gevorderden

Excel Gevorderden
Niveau:
gevorderd

Onze training Excel voor gevorderden behandeld binnen een dag de gevorderde functies binnen het spreadsheet-programma. Het is daarom de perfecte volgende stap voor cursisten die de Excel Basis opleiding met succes hebben afgerond. Tijdens de training leer je hoe je macro’s kunt instellen en hoe complexe functies en formules gebruikt worden.

Op het gebied van gegevensanalyse is Microsoft Excel natuurlijk een van de krachtigste hulpmiddelen die beschikbaar zijn. Je kunt er snel complexe gegevensreeksen mee ordenen en visualiseren, zodat je trends en verbanden kunt identificeren. Excel biedt ook een verscheidenheid aan functies voor het uitvoeren van statistische analyses. En met de mogelijkheid om macro’s en aangepaste formules te maken, kun je terugkerende taken automatiseren en moeiteloos complexe berekeningen uitvoeren. Kortom, Excel is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die gegevens moet interpreteren. Maar zonder training kan Excel zelfs voor een gevorderde gebruiker ingewikkeld zijn. Dus ben je klaar voor een volgende stap om het maximale uit Microsoft Excel te halen?

Complete cursusinhoud
Complete cursusinhoud

Onze klassikale cursuslocaties

Landelijke dekking. Er is altijd een cursuslocatie bij jou in de buurt.
Altijd goed bereikbaar. Voldoende gratis parkeergelegenheid en in de buurt van het O.V.
Bekijk onze cursuslocaties
Inhoud cursus

Is deze training geschikt voor mij?

Om aan deze opleiding te beginnen moet je bekend zijn met de basisprincipes van Excel. Je moet bijvoorbeeld in staat zijn reeksen, grafieken, formules en berekeningen kunnen maken. Voor de exacte lijst kun je kijken bij de Excel Basis cursus. Ben je niet helemaal zeker over jouw kennisniveau? In een gratis proefles of online inventarisatie bepalen wij jouw Excel vaardigheden en voorzien wij je van een passend advies.
Complete cursusinhoud

Lesprogramma

Wat ga je leren tijdens de Excel training voor gevorderden?
 • Logische functies en databases
 • Gegevenstabellen met variabelen
 • Rekenfuncties gebruiken in een database
 • Draaitabellen en Grafieken
 • Data samenvatten in een draaitabel
 • Verticaal zoeken, Horizontaal zoeken
 • Records selecteren op selectiecriteria
 • Records bekijken in het dataformulier, Autofilters
 • Macro's opnemen en wijzigen
 • Macro's starten via knoppen of menu's
 • Relatieve verwijzingen maken in een macro
 • Menu maken met macro-opdrachten
 • Invoerwaarden zoeken met de oplosser
 • Wat als analyse: scenario's maken en vergelijken

Wat kun je na de cursus

Je leert werken met de uitgebreide functies van Excel. Dit betekent dat je bovenstaande punten begrijpt en zelfstandig kunt uitvoeren. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan ons complete aanbod aan Excel cursussen.

Studieduur

Klassikaal bij een van onze vestigingen
1 dag
Klassikaal online
1 dag
inCompany
Altijd maatwerk
inConline
Altijd maatwerk
Thuisstudie
12 tot 18 uur
Open leercentrum
12 tot 18 uur

Cursusmateriaal

Bij de Microsoft Excel opleiding voor gevorderden is studiemateriaal aanwezig. Je ontvangt bij aanvang een rijkelijk geïllustreerd cursusboek met oefenbestanden. Met dit boek kun je ook thuis oefeningen herhalen. Daarnaast dient het ook als een uitstekend naslagwerk.

Softwareversies

De meest gebruikte versie is de Excel bijkomende bij Office versie 2016, vanaf september 2018 is de versie Microsoft Office 2019 en Office 365 beschikbaar voor Windows 10 en Mac. Excel 2019 is daar een onderdeel van. Je kunt bij ons terecht met meerdere versies Excel. Als een van de weinige opleidingsinstituten verzorgen wij Excel trainingen voor Mac OS X. Je kunt de opleiding voor Excel gevorderden volgen met Office 2011, 2016, 2019 en 365.

Certificaat

Als je de opleiding Excel voor gevorderden afrondt in het Open Leercentrum, dan kan je ook examen afleggen. Bij het behalen van het examen ontvang je een welverdiend certificaat van Compu Act Opleidingen B.V. met daarop jouw behaalde score. Dit is een waardevol document voor (toekomstige)werkgevers.

Studiekosten

Klassikaal bij een van onze vestigingen
€ 325.00
Klassikaal online
275.00
inCompany
985.00
inCompany online
985.00
Thuisstudie
275.00
Open leercentrum
325.00
excl. BTW en €15 administratiekosten
Veelgestelde vragen

Goed om te weten over deze opleiding

Wordt de lunch tijdens de cursus verzorgd?

Natuurlijk wordt er tijdens de Cursus Excel Gevorderden goed voor je gezorgd. Op gezette tijden wordt er gepauzeerd en kun je koffie/thee/water drinken. Ook voor de lunch wordt voor je verzorgd. De kosten zitten bij de prijs inbegrepen. Gelieve speciale wensen vooraf kenbaar te maken.

Wat kun je na de Excel cursus voor gevorderden?

Na het volgen van de Excel cursus voor gevorderden ben je onder andere in staat om met vertrouwen logische functies en databases in Excel te gebruiken. Je bent in staat zijn om gegevenstabellen met variabelen te maken en wiskundige functies in een database te gebruiken. Daarnaast ben je in staat draaitabellen en grafieken te maken, macro's op te nemen en te wijzigen, en records in het gegevensformulier te bekijken. Tenslotte ben je in staat zijn macro's te starten vanuit knoppen, en indien nodig relatieve referenties in een macro te maken.

Moet ik iets meenemen naar de klassikale Excel cursus?

Nee, je hoeft niks mee te nemen. Wij zorgen dat alles aanwezig is waaronder een heerlijke lunch.

Kan ik de cursus Excel ook samen met collega's volgen?

Ja de cursus Excel voor gevorderden kan individueel of in groepsverband worden gevolgd, en wij verzorgen de cursus graag bij je op kantoor of online via bijvoorbeeld Microsoft Teams. De inhoud van de cursus wordt op maat gemaakt en duurt 2 dagen. Max. 2 uur voorbereiding.

Waar kan ik de Cursus Excel Gevorderden klassikaal volgen?

Start de klassikale Cursus Excel Gevorderden bij één van onze cursuslocaties in Nederland; Alkmaar, Den Bosch, Den Haag, , Eindhoven, Haarlem, Hoorn, Leeuwarden, Limburg, Zaandam,Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Welke Excel cursus kan ik na deze cursus volgen?

Na de cursus Excel voor gevorderden kun je verder gaan met een van onze verdiepingscursussen. Als je meer wilt leren over Excel-formules en hoe je deze effectief kunt gebruiken, is de Cursus Excel Functies en Formules een goede optie. Als je wilt leren hoe je Excel kunt gebruiken voor gegevensanalyse en rapportage, is deCursus Excel Analyse en Rapportage een goede keuze. En als je Excel wilt gebruiken voor financiële doeleinden, dan is de Cursus Excel voor Financials voor jou. Maar je hebt ook de keuze voorCursus Excel Koppelingen en Macro's en Cursus Excel Draaitabellen en Grafieken. Elk van deze cursussen zal je Excel-vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Kies dus de cursus die het beste bij je past.

Is de cursus Excel voor gevorderden ook online te volgen?

Ja, de Excel cursus voor gevorderden is ook online beschikbaar. Je kunt direct starten en zelfstandig studeren met hulp van onze instructeurs. De docent helpt je bijvoorbeeld via de webcam. Je kunt studeren wanneer het jou uitkomt. De cursus Excel voor gevorderden online duurt 1 dag.

Welke Microsoft Office cursussen geven jullie nog meer?

Naast onze Excel cursussen, bieden wij ook verschillende andere Microsoft Office cursussen aan. Deze omvatten cursussen over Word, Powerpoint en Microsoft Access. Elke cursus is ontworpen om je te helpen de specifieke vaardigheden te leren die je nodig hebt om succesvol te zijn op kantoor. In onze Word cursus leert je hoe je documenten opmaakt en prachtige rapporten maakt. In onze PowerPoint cursus leer je presentaties maken die zowel professioneel als boeiend zijn. En in onze Microsoft Access cursus leer je hoe je databases beheert en informatie extraheert. Met ons ruime aanbod aan cursussen, zijn we er zeker van dat je de perfecte Office cursus vindt. Dus waarom nog wachten? Schrijf je vandaag nog in!
Klassikaal bij één van onze vestigingen
Klassikaal (online classroom)
Samen met andere cursisten

Klassikaal

Bekijk klassikale cursusdata
Bij onze klassikale cursussen zit inbegrepen:
Een heerlijke lunch.
Wij serveren onbeperkt lekkere koffie of thee.
Professionele trainers.
Je hoeft niets mee te nemen. Alles is geregeld.
Voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de omgeving.
Uitstekend bereikbaar met eigen of openbaar vervoer.
Uitgebreid studiemateriaal met oefenbestanden.
21 jaar ervaring.
Deze cursus duurt 1 dag
De studielast voor deze cursus bedraagt: 6 uur
Deze cursus bedraagt € 325.00 excl. 21% btw en € 15,00 administratiekosten.
Samen met andere cursisten

Klassikaal online classroom

Bekijk klassikale cursusdata
Lessen in ons virtueel klaslokaal:
Gegeven door een van onze professionele docenten (geen e-learning)
Mogelijkheid tot het stellen van vragen
21 jaar ervaring.
Meerdere klassen per week
Deelnemen vanuit uw eigen locatie
Deze cursus duurt 1 dag
275.00
SAMEN MET JE COLLEGA'S BIJ JOU OP LOCATIE OF IN ONZE ONLINE CLASSROOM

inCompany (ook online classroom): Excel Gevorderden

Wil je de productiviteit en vaardigheden van jouw collega’s verbeteren? Geen probleem. Wij geven de cursus graag bij jou op kantoor of Online via bijvoorbeeld Microsoft Teams.
Certificaat inbegrepen
Inclusief Reiskosten, Reisuren, Parkeerkosten, Certificaten. Max. 2 uur voorbereiding.
Bij jou op kantoor of in onze online classroom
Cursusinhoud is maatwerk
Deze cursus duurt 2 dagen
985.00 excl. BTW en administratiekosten
OP UW GEMAK VANUIT HUIS

Thuisstudie (Virtueel)

Wilt u van uw thuis situatie nuttig gebruik maken? Kies voor een online thuisstudie.
Direct starten
Zelfstandig studeren met hulp van onze docenten (docent helpt u bijv. via webcam)
Studeren wanneer het u uitkomt.
1 dag
275.00
OP JE GEMAK IN JOUW EIGEN TEMPO

OLC (Open Leercentrum)

Met deze unieke lesmethode kun je zelfstandig en onder begeleiding de cursusstof doorlopen. Je werkt in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.
Prijs
325.00
Cursusduur
12 tot 18 uur
Studielast
6 tot 9 uur
Locaties
Den Bosch, Nijmegen

Aankomende cursussen

Excel Gevorderd

Cursusdagen: woensdag, 31 mei 2023

€ 325,00
Klassikaal
Zwolle
mei 31 2023
Excel Gevorderd

Cursusdagen: woensdag, 31 mei 2023

€ 325,00
Klassikaal
Den Bosch
mei 31 2023
Excel Gevorderd

Cursusdagen: woensdag, 31 mei 2023

€ 325,00
Klassikaal
Den Haag
mei 31 2023
Excel Gevorderd

Cursusdagen: woensdag, 31 mei 2023

€ 325,00
Klassikaal
Eindhoven
mei 31 2023
Excel Gevorderd

Cursusdagen: woensdag, 31 mei 2023

€ 325,00
Klassikaal
Haarlem
mei 31 2023
Excel Gevorderd

Cursusdagen: woensdag, 31 mei 2023

€ 325,00
Klassikaal
Hoorn
mei 31 2023
Excel Gevorderd

Cursusdagen: woensdag, 31 mei 2023

€ 325,00
Klassikaal
Leeuwarden
mei 31 2023
Excel Gevorderd

Cursusdagen: woensdag, 31 mei 2023

€ 325,00
Klassikaal
Limburg
mei 31 2023
Excel Gevorderd

Cursusdagen: woensdag, 31 mei 2023

€ 325,00
Klassikaal
Rotterdam
mei 31 2023
Excel Gevorderd

Cursusdagen: woensdag, 31 mei 2023

€ 325,00
Klassikaal
Utrecht
mei 31 2023
Excel Gevorderd

Cursusdagen: woensdag, 31 mei 2023

€ 325,00
Klassikaal
Zaandam
mei 31 2023
Excel Gevorderd

Cursusdagen: woensdag, 31 mei 2023

€ 325,00
Klassikaal
Alkmaar
mei 31 2023
Lees ervaringen van de cursisten van Compu-act

Reviews Excel Gevorderden

Excel Gevorderden
4.6  / 5  (8 reviews)
Beoordeling: 5.0 / 5
Lesmethode: Klassikaal
Voor mijn functie als assistent-accountant wilde ik meer weten van Excel omdat ik Excel dagelijks gebruik. Computertraining heeft mij geholpen met het basis niveau wat ik voor de cursus had, naar een stuk hoger niveau te brengen. De dag verliep soepel omdat de voorbereiding van de docent uitermate goed was. Ik merkte dat de docent begreep dat er tijdens de les vragen beantwoord moesten worden om het lesmateriaal zo goed mogelijk over te laten komen bij de cursisten. Dit deed de docent ontzettend geduldig en met een persoonlijke aanpak. Complimenten daarvoor! Als ik in de toekomst een nieuwe cursus wil volgen zal ik zeker terugkomen bij Computertraining!
Beoordeling: 4.5 / 5
Lesmethode: in-Company
Als bedrijf merkten we dat het Excel-niveau van het personeel niet up-to-date was gezien de ontwikkeling van de Office-programma's. Daarom hebben we gekozen voor de cursus Excel Gevorderden. Super dat Computertraining bij ons op het bedrijf kon komen om de cursus te geven. Na de cursus merkten we dat het personeel weer op gelijk niveau zit qua Excel en dat ze nu een stuk makkelijker en sneller werken. Complimenten naar de docent die ondanks de grote groep hartstikke goed de controle wist te houden. Dank Computertraining voor de cursus van hoge kwaliteit! Tot ziens bij een volgende cursus.
Beoordeling: 4.7 / 5
Lesmethode: in-Company
Wij wilden het kennisniveau bij onze financiële afdeling uitbreiden. Zo zijn we terecht gekomen via google bij CompuAct en hebben een offerte opgevraagd voor een in-company cursus. Dit is ons zeer goed bevallen. De voorbereidingen verliepen erg vlot. Erg fijn ook dat Compuact beschikt over alle middelen om dit bij ons inhouse te starten. De docent was erg begaan met onze medewerkers en nam uitgebreid de tijd om alles haarfijn uit te leggen. We hebben zeer enthousiaste reacties ontvangen van onze medewerkers.
Beoordeling: 4.5 / 5
Lesmethode: Klassikaal
Na het volgen van deze excel cursus kom je er achter welke mogelijkheden dit programma allemaal kan bieden. Ik heb van mijn collega's wel eens gehoord dat je min of meer kunt programmeren met Excel. Nou, dat klopt! Dit is echt een super leerzame cursus en ik kan het iedereen aanbevelen om het maximale uit Excel te halen. De docent is erg behulpzaam en zeer geduldig. Hij neemt uitgebreid de tijd voor iedere cursist en weet de materie op een leerzame manier met humor te vertellen. Met name het onderdeel draaitabellen vond ik erg interessant en bruikbaar in de dagelijkse praktijk.
Beoordeling: 4.8 / 5
Lesmethode: inCompany
Wij hebben deze cursus binnen ons Notariskantoor gegeven en dit is ons uitstekend bevallen. De cursusmaterie is erg leerzaam en CompuAct is een fijne club om mee te werken. We zullen volgend jaar een nieuwe cursus gaan organiseren om onze specifieke kennis binnen Excel uit te breiden. Ontzettend bedankt!
Beoordeling: 4.6 / 5
Lesmethode: Klassikaal
Klassikale cursus voor Excel Gevorderden gevolgd. Van deze cursus kan ik zeggen dat ik meer geleerd heb dan ik aanvankelijk dacht. Doordat het lesmateriaal eerst uitgelegd wordt en daarna toegepast wordt is het voor mij veel duidelijker geworden hoe ik Excel functioneler kan gebruiken! Bedankt Computertraining voor de leerzame cursus.
Beoordeling: 4.5 / 5
Lesmethode: Klassikaal
Vandaag de cursus Excel Gevorderden gevolgd bij Computertraining. Normaal gesproken geef ik geen reviews, maar omdat de cursus mij vandaag zo goed is bevallen doe ik het een keer! De basis van Excel kende ik wel redelijk, daarom wilde ik de Gevorderden cursus te doen om mijn werk naar een hoger niveau te brengen. Complimenten voor de docent omdat hij de taaie stof van Excel makkelijk en in begrijpbare taal uit heeft gelegd. De vragen die ik had konden altijd gesteld worden, daar maakte de docent tijd voor. Computertraining is onderscheidend doordat zij net zo lang uitleg geven totdat iedereen het begrijpt!
Beoordeling: 4.7 / 5
Lesmethode: In-Company
De docent van Computertraining heeft mij en mijn collega's (10 mensen) een leerzame cursus gegeven. Tijdens de cursus heeft iedereen vragen kunnen stellen waardoor iedereen na de cursus veel meer kennis heeft van Excel. Handig is dat er eerst wordt uitgelegd door de docent, waarna de cursisten het vervolgens zelf kunnen doen in de praktijk. Zo hoort een cursus te gaan en daar leer je het meeste van! Computertraining bedankt, alle collega's beschikken over een veel hoger Excel niveau!
Beoordeling: 4.9 / 5
Lesmethode: Thuisstudie (Virtueel)
Door het thuiswerken koos ik voor de thuisstudie Excel cursus gevorderden. De basis van Excel waren bij mij bekend, maar wilde meer verdiepen in het programma en scenario’s met elkaar vergelijken. Met de thuisstudie kon ik studeren wanneer ik de tijd ervoor had. De docent kon ik gemakkelijk bereiken en was altijd behulpzaam.
Beoordeling: 5.0 / 5
Lesmethode: Klassikaal
Goed georganiseerde cursus met lunch en dranken. De docenten van de Excel cursus voor gevorderden zijn enthousiast en zijn zeer behulpzaam. Het is zeker een aanrader als je bekend bent met de basisprincipes van Excel.
Bekijk alle reviews

Inschrijven Excel Gevorderden

Klassikaal
inCompany
Thuisstudie
OLC
Bij één van onze vestigingen
325.00 excl. BTW en €15 administratiekosten
1 dag
Online Classroom
275.00 excl. BTW en €15 administratiekosten
1 dag
Bekijk cursusdata
Bij jou op locatie of Online (Live)
985.00 excl. BTW en €15 administratiekosten
Altijd maatwerk
Zelfstandig studeren met hulp van onze docenten (docent helpt u bijv. via webcam)
275.00 excl. BTW en €15 administratiekosten
12 tot 18 uur
Zelfstandig en onder begeleiding bij één van onze vestigingen
325.00 excl. BTW en €15 administratiekosten
12 tot 18 uur
In uw eigen tempo
Direct starten
Bij één van onze vestigingen of op locatie
Prijs is in overleg
Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen