Prijzen all-inclusief
Locaties door heel Nederland
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Klassikaal, Online of inCompany

Access met VBA

Tijdens deze driedaagse cursus leer je programmeren in Access met behulp van VBA. Je raakt vertrouwd met de concepten van het aansturen van Access middels procedures en functies. De verschillende objecten binnen Access komen allemaal aan bod. Je leert programmeren in Access met behulp van VBA, oftewel Visual Basic for Applications. Dit is de technologie en tools die worden gebruikt om te programmeren en automatiseren in Microsoft Access.

Je raakt vertrouwd met de concepten van het besturen van Access middels procedures en functies. Je krijgt onder andere te maken met het werken met Access Forms, waarbij je leert hoe je een Access Form kunt openen met behulp van de DoCmd. OpenForm argumenten: view, datamode, filtername, where condition en openargs.

Alle verschillende objecten binnen Access komen aan bod. Dit omvat alles van formulieren, rapporten, aangepaste functies en meer, die allemaal ingevoerd kunnen worden via de VBA Editor. Bovendien, omdat VBA de programmeertaal is die wordt gebruikt in de hele familie van Microsoft Office softwareproducten zoals Excel en Access, zijn de vaardigheden die je opdoet tijdens deze cursus overdraagbaar naar andere toepassingen. Dus of je nu nieuw bent in programmeren of je bestaande vaardigheden wilt uitbreiden, deze cursus biedt je de kennis en ervaring die je nodig hebt om krachtige applicaties in Access te creëren met behulp van VBA.

1.195,00
De weergegeven prijzen zijn excl. BTW en € 15,- administratiekosten

Lesmethodes:

inCompany

Niveau:

Gevorderd
1 dag
  • Prijzen all-inclusief, je hoeft niets mee te nemen.
  • Je ontvangt een certificaat na het afronden van deze cursus.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid en in de buurt van het O.V.

inCompany offerte aanvragen

  • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
  • DD dash MM dash JJJJ
Aankomende cursussen
Blijf vooroplopen in jouw vakgebied met onze aankomende cursussen - bekijk de datums.
Compu Act Opleidingen | Copyright
mei, 2024
Je staat op het punt een offerte aan te vragen voor de cursus: Access met VBA

  • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
  • DD dash MM dash JJJJ

Download Studiegids