Prijzen all-inclusief
Locaties door heel Nederland
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Klassikaal, Online of inCompany
CURSUS Cursus Excel

Breng jouw personeel en organisatie
naar een hoger niveau

Cursus Excel inCompany organiseren?

Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben op de eigen werkplek. Dat snappen wij. Compu Act Opleidingen heeft ruime ervaring met het verzorgen van cursussen “on the job”. Compu Act is flexibel en onze cursussen verzorgen we ook op locatie. Dat neemt extra voordelen met zich mee, het is kostenefficiënt. Het is natuurlijk ook mogelijk om de trainingen op een van onze locaties of een locatie bij jou in de omgeving te organiseren.
 • Cursus Excel trainingen worden verzorgd op een door uw gekozen locatie, waardoor de cursisten niet onnodig lang of ver hoeven te reizen
 • Kostenbesparing door inkoop van meerdere opleidingen tegelijkertijd

 • Veel interactie tussen medewerkers

 • Uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze

 • De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van uw organisatie.

Afhandeling offerte-aanvraag inCompany Cursus Excel Cursusinhoud in overleg
Afhandeling offerte-aanvraag inCompany Cursus Excel training Na uw offerte-aanvraag nemen wij contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. Wij maken een zo gedetailleerd mogelijke offerte waarin al uw wensen omschreven staan. Nadat u akkoord gaat met de offerte volgt een inventarisatie. Cursusinhoud in overleg
De cursusinhoud, vorm en cursusduur wordt samen met u bepaalt. Ook cursustijden en data kunnen op uw organisatie worden afgestemd. Wij ontwikkelen zelf Excel cursusmateriaal en kunnen dit voor uw collega’s of cursisten volledig op maat samenstellen.

De voordelen van Compu Act

 • Opleidingen worden verzorgd op een door uw gekozen locatie, waardoor de cursisten niet onnodig lang of ver hoeven te reizen
 • Kostenbesparing door inkoop van meerdere opleidingen tegelijkertijd
 • Veel interactie tussen medewerkers
 • Uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze
 • De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van uw organisatie

Compu Act is officieel trainingspartner voor

Over Compu Act

Persoonlijk contact

Na uw offerte-aanvraag nemen wij contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. Wij maken een zo gedetailleerd mogelijke offerte waarin al uw wensen omschreven staan. Nadat u akkoord gaat met de offerte volgt een inventarisatie.

Goede docenten

Een goede training staat of valt met een goede docent. Onze docenten hebben jarenlange ervaring en zijn al jaren lang verbonden aan onze organisatie. De docent neemt vooraf contact met u op om de details met u door te spreken. Zo is er weinig ruis op de lijn. Maar ook na de cursus kunnen cursisten vragen stellen aan hun eigen docent. Na de cursus volgt een evaluatie door de cursisten. U ontvangt een korte rapportage!

Persoonlijk contact

De cursusinhoud, vorm en cursusduur wordt samen met u bepaalt. Ook cursustijden en data kunnen op uw organisatie worden afgestemd. Wij ontwikkelen zelf Office cursusmateriaal en kunnen dit voor uw cursisten op maat samenstellen. Wij kunnen voor de Microsoft Office-pakketten onze flexibele en klassikale methode voor u combineren en leveren dus altijd maatwerk.

Plannen van de Cursus Excel

Het zelf administratief verzorgen van bedrijfsgerichte opleidingstrajecten brengt vaak veel rompslomp met zich mee. Denk daarbij onder andere aan het plannen van data, het versturen van uitnodigingen, het faciliteren van inschrijvingsprocedures, registratie van aanwezigheid en het evalueren van de opleiding. Met onze portal krijgt u inzicht in het reilen en zeilen van uw werknemers op cursusgebied.

Geen computers?

Geen probleem; wij richten desgewenst een cursuslokaal bij u in met laptops, beamer, server, etc. De kosten vallen enorm mee! Wij verzorgen cursussen op elk gewenst tijdstip ook in het weekend of ’s avonds!

Vragen?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Bel 085 105 8919 voor een afspraak mail: [email protected]

Bekijk de populairste inCompany trainingen

Excel Analyse en Rapportage

Na het volgen van de basis training Excel kunt u zich verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van het rekenbladprogramma Excel met de opleiding Excel Analyse en Rapportage.
Offerte aanvragen

Excel Draaitabellen en Grafieken

Haal het maximale uit de complexere Excel functies. Ideaal voor financials!
Offerte aanvragen

Excel Functies en Formules

De training Excel Functies en Formules legt in 10 tot 14 uur uit hoe je op eenvoudige wijze ingewikkelde berekeningen kan uitvoeren met behulp van Microsoft Excel.
Offerte aanvragen

Excel Koppelingen en Macro’s

Na het volgen van de training Excel Gevorderd kun je je verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van het rekenprogramma Excel via de training Excel Koppelingen en Macro’s.
Offerte aanvragen

Cursus Excel met VBA

Tijdens deze driedaagse training leert u programmeren in Excel met behulp van VBA. U raakt vertrouwt met de concepten van het aansturen van Excel middels procedures en functies.
Offerte aanvragen

Excel voor Financials

Tijdens de tweedaagse cursus Excel voor Financials leer je alles over het verzamelen van gegevens, het verwerken van gegevens tot informatie en het rapporteren van informatie. Een complete cursus die alle facetten van Excel behandelt.
Offerte aanvragen

Excel Gevorderden

Beschik jij over de basisvaardigheden van Microsoft Excel en ben jij klaar om nog een stap verder te zetten? Dan is deze training Microsoft voor gevorderden voor jou. In een dag word je wegwijs gemaakt in de complexe en uitgebreide opties van Excel.
Offerte aanvragen

Excel Basis

Onze Microsoft Excel basis training is ideaal voor de beginner. Je leert op een leuke en leerzame manier formules en berekeningen maken in combinatie met de juiste celeigenschappen en opmaak.
Offerte aanvragen
Compu Act Opleidingen | Copyright
juni, 2024
Je staat op het punt een offerte aan te vragen voor de cursus: Cursus Excel

 • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
 • DD dash MM dash JJJJ

Download Studiegids