Al 21 jaar uw partner in klassikale, online en inCompany ICT-opleidingen.

Naar welke cursus ben je op zoek?
Alle Klassikale en In-Company cursussen zijn ook te volgen in onze Online Live Classrooms.
office logo - Office 365 Cursus

Office 365 Cursus

Bij jou op locatie of Online (Live)

Helaas is de optie om Thuis te leren niet beschikbaar voor deze cursus
Helaas is het Open Leercentrum niet beschikbaar voor de cursus
Snel navigeren Office 365 Cursus
in een notendop

Samenvatting Office 365 Cursus

Werk je, of ga je werken met Office 365? Dan leer je in deze Office 365 cursus hoe je documenten deelt en worden er handvatten aangereikt voor de samenwerking met anderen. Je leert onder andere opslaan en delen met OneDrive en het gebruik van Sharepoint sites. Ook het werken met de lokale versie van office in combinatie met de 365 omgeving komt voorbij. Hoe synchroniseer ik aan het einde van de werkdag (belangrijke) documenten en hoe check ik bestanden in en uit. Kortom; na één dag cursus office 365 een vliegende start.

9.4
9.4/10
dit ga je leren

Inhoud Office 365 Cursus

Wat leer je tijdens de Office 365 cursus?

Wil je Office 365 leren in je eigen tempo en in een ongedwongen sfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Je verbetert niet alleen je kennis. Na deze cursus werk je tot wel 40% sneller dan je gewend bent. Een prachtige verbetering!

 • Wat is de Cloud
 • Inloggen en uitloggen
 • Navigeren in SharePoint
 • Werken met lijsten en bibliotheken
 • Samenwerken in de Cloud
 • Samenwerking Office 365 en Desktop Office
 • Samen communiceren via Microsoft Teams
 • Tekstverwerken, WebApp Word
 • Spreadsheets, WebApp Excel
 • Presenteren, WebApp PowerPoint
 • Notities, WebApp OneNote
 • Outlook, E-mail en Agenda, WebApp Outlook
 • Outlook koppelen aan een mobiel apparaat
 • Audio en video in- of uitschakelen
 • Bestanden opslaan en delen met OneDrive

Jouw resultaten na de office 365 opleiding

Je leert werken met de Office 365 omgeving en/of de reeds bestaande Office 365 vaardigheden uitbreiden middels deze cursus.

office 365 leren 1024x683 1 - Office 365 Cursus

Ben ik geschikt voor de Office 365 training?

Deze Office 365 training is bedoeld voor eindgebruikers die gewerkt hebben met eerdere versies van Office en nu hun werkzaamheden (deels) in de Cloud gaan uitvoeren.

Wat is belangrijk om vooraf te weten?

Voor deze Office 365 cursus dient u een redelijke beheersing van de computer te hebben. Bent u niet zeker van uw kennis, of werkt u al met Office 365? Tijdens een inventarisatie bepalen wij uw vaardigheden en voorzien u van een goed advies.

Office 365 cursus leervormen

Deze Office 365 cursus is te volgen bij diverse van onze vestigingen in Nederland en wordt in (online) klassikale en (online) In-company leervorm gegeven.

Office 365 trainingen volgen op jouw gewenste manier

Het is bij ons mogelijk om complete cursussen te volgen of een aantal onderdelen van een cursus waarvan kennis ontbreekt. De cursus wordt hiermee op maat gemaakt en je traint heel specifiek jouw opleidingsbehoefte. Er wordt hierbij gekeken naar ervaring. Het is mogelijk om de cursus op de volgende manieren te volgen:

 • Open LeerCentrum: met deze unieke lesmethode kunt u zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Je kunt direct starten en je werkt in jouw eigen tempo.
 • Klassikaal: u kunt de cursus ook klassikaal volgen op één van deze locaties: Zaandam, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen of Den Bosch.
 • In-Company training: deze cursussen worden verzorgd bij jou op locatie. Zo kun je samen met collega’s een cursus in het bedrijf volgen. Wij verzorgen In-Company cursussen van 1 tot 2000 cursisten. Je kunt dus met een grote of kleine groep starten.
 • Online: als gevolg van de nodige maatregelen gedurende de Coronacrisis is het ook mogelijk om de complete Office 365 cursus of een aantal onderdelen van de Office 365 trainingen online te volgen.

Office 365 Cursus Online

Office 365 cursus online volgen? Dit is ook mogelijk. Wij hebben ruim 21 jaar ervaring met het geven van opleidingen door heel Nederland en bieden onze trainingen online aan op verschillende manieren. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een computer met een goede internetverbinding, die beschikt over een camera en een microfoon. De online lesmethodes die wij verzorgen zijn:

 • Klassikaal Online Classroom
  Eenvoudig online samen met andere cursisten les volgen met de mogelijkheid tot contact onderling, om nog meer van de lessen op te steken
 • In-company Online Classroom
  Samen met een groep collega’s of afdeling de Office 365 cursus online volgen.
 • Thuisstudie Online Classroom
  Direct starten en de Office 365 cursus online volgen in eigen leertempo, onder begeleiding van een docent.
 • Prive online Classroom
  Volg je liever een op een online les? Of heb je moeite met bepaalde onderdelen uit de cursus? Dan kun je in een rustige setting les krijgen van een docent.

Leuk! Je verdient na afloop een certificaat Office 365

Na afloop van de cursus Office 365 ontvang je het certificaat ‘Office 365’ van CompuAct Opleidingen.

Wat is Office 365?

Office 365 levert grote en kleine bedrijven voordelen in productiviteit, mobiliteit en kostenbesparing. Office 365 wordt door Microsoft geleverd als online dienst en afgerekend via een abonnement. Afnemers van Office 365 hebben geen zorgen meer over hardware, software, infrastructuur, licenties en onderhoud van hun servers. Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot uw e-mail, agenda’s, documenten en presentaties. Je kunt overal vandaan bestanden opslaan. Back-ups zijn zo gemaakt. En het werkt op vrijwel elk apparaat: PC, Mac, laptop, Smartphone, etc. Voor meer algemene informatie kun je kijken op deze pagina van Microsoft.

Samen met andere cursisten

Klassikaal

Bij onze klassikale cursussen zit inbegrepen:

Samen met andere cursisten

Klassikaal online classroom

Lessen in ons virtueel klaslokaal:

Samen met je collega's bij jou op locatie of in onze online classroom

inCompany (ook online classroom): Office 365 Cursus

Wil je de productiviteit en vaardigheden van jouw collega’s verbeteren? Geen probleem. Wij geven de cursus graag bij jou op kantoor of Online via bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Deze en 2.000+ andere bedrijven gingen je al voor:

Aankomende cursussen:

Erick van Dalen
inCompany
Lees verder
Onlangs de cursus Office 365 op locatie laten doen door Computertraining. Bij Computertraining krijg je waar voor je geld. Deze mensen doen er alles aan om de cursus zo goed als mogelijk te laten verlopen. Daarmee bedoel ik; de persoonlijke uitleg die de docent aan mijn collega's gaf, de manier van lesgeven zodat de stof duidelijk is bij iedere cursist en het enthousiasme waarop lesgegeven werd. Als bedrijf hebben we vaker cursussen laten doen door Computertraining en elke keer verbaast het ons weer met wat voor gemak de soms taaie stof aangeleerd kan worden. Wederom bedankt Computertraining en tot ziens bij de volgende cursus. Aanrader!
Yvette Kleier
Klassikaal
Lees verder
Normaal gesproken schrijf ik geen reviews, maar omdat de cursus van Computertraining mij zo geholpen heeft wilde ik dit doen. De cursus Office 365 gevolgd bij Computertraining. De docent had het geduld om voor iedere vraag die gesteld werd net zo lang de tijd te nemen om het helder voor de cursist te hebben. Klantvriendelijkheid staat bij Computertraining hoog in het vaandel! Binnenkort de cursus Excel bij Computertraining!
Tessa Heilig
inCompany
Lees verder
Al jaren geeft Computertraining cursussen bij ons op het bedrijf. Van basis de gevorderden trainingen. We blijven elke keer weer positief verrast over het constante niveau van de docenten van Computertraining. De laatste cursus die gegeven werd was de Office 365 cursus omdat deze onlangs vernieuwd werd. Na de cursus is iedereen weer up-to-date en zijn we op dat gebied klaar voor de toekomst! Volgende cursus natuurlijk weer bij Computertraining. Aanrader!
Mark Bloem
Klassikaal
Lees verder
Uitgebreide cursus waar onder andere uitgelegd wordt hoe de Cloud, Onedrive, Outlook en Spreadsheet werkt. Handig om makkelijk te kunnen schakelen en samen te werken in een organisatie door middel van Office 365. Ik heb de cursus als leerzaam ervaren en raakte geen moment het verhaal van de docent kwijt. Complimenten voor de uitstekende voorbereiding van Computertraining. Ik zal in mijn omgeving doorgeven dat Computertraining leerzame cursussen aanbiedt!
Peter Jimmink
Klassikaal
Lees verder
Met het einde van Windows 7 in zicht, stapt het kantoor over op een nieuwe versie van Windows... Handig om de nieuwe functies van Office 365 onder de knie te krijgen. Goede uitleg, betrokken docent en ook helderheid met betrekking tot kosten. Fijne organisatie om mee samen te werken.
Maurice Mommer
Klassikaal
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de cursus. Cursus is makkelijk te volgen en is begrijpelijk.
Anne Goudriaan
inCompany
Lees verder
Zeer tevreden. Fijn dat de docent op locatie langskomt om iedereen te instrueren over Office 365. Had al wel ervaring met het programma, maar toch weer wat nieuwe skills erbij geleerd.
Bernadette Oldenbroek
Klassikaal
Lees verder
Goed bereikbaar, prima koffie en vriendelijke mensen bij Computertraining. De klassikale cursus Office 365 heb ik gekozen omdat ik met alle programma's werk die de Office 365 biedt. Ik wilde meer weten over het gebruik van meerdere programma's zodat ik sneller kan werken. Na de cursus kan ik dit zeker, de docent heeft elke vraag beantwoord waar ik mee zat en mijn kennis vergroot. Dank daarvoor.
Lynn Wolf
In-Company
Lees verder
Office 365 is in een hoop bedrijven in gebruik. Om het niveau van de collega's op peil te houden bedacht ik om te gaan zoeken naar bedrijven die incompany cursussen geven. Ik kwam uit bij Computertraining, omdat de website er zeer professioneel uitzit en een gecertificeerd opleidingsinstituut is. Na overleg met de docent is er besloten om de cursus op locatie te doen, wat zeer goed bevallen is. De collega's waren positief over de cursus en is daarom geslaagd! Dank. Complimenten voor het bedrijf. Aanrader!
Previous
Next

Gerelateerde cursussen

Deel de Office 365 Cursus met je vrienden of collega's
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on google

Download gratis de brochure!

Bel me terug

Bel me terug Formulier