Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9

Consultancy

Bespaar vele uren extra werk door het automatiseren van terugkerende handelingen. Veel handelingen In Office kunnen op een eenvoudige manier geautomatiseerd worden. Door het automatiseren van deze handelingen bespaart uw organisatie vele uren aan tijd op jaarbasis: omgerekend naar arbeidskosten kan de besparing oplopen tot vele duizenden euro's.

Het automatiseren van Office-processen is vaak in enkele weken te realiseren. Doelstelling is dat u met het automatiseren van deze processen uiteindelijk goedkoper uit bent, dan wanneer uw medewerkers deze processen handmatig uitvoeren.

Compu Act Opleidingen neemt de tijd om uw werkwijze en uw probleem te doorgronden. De oplossingen die worden aangereikt zijn maatwerk.

Microsoft Word oplossingen

Een sjabloon dient als mal voor het document. Ieder nieuw document wordt op basis van de sjabloon gemaakt. Zo zorgt een sjabloon ervoor dat ieder document er identiek uitziet. In een sjabloon (template) is de opmaak van ieder document vastgelegd, bijvoorbeeld lettertype, lettergrootte, marges. Ook bevat de sjabloon de verschillende stijlen die in een document kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld titel, paragraafkopje, voettekst. Vaak zijn deze opmaakspecificaties door een vormgever bepaald. In de sjabloon leggen wij ze vast.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een sjabloon worden huisstijl en Visual Basic gebruikt om slimme documenten te creëeren.  Hiermee kan de gebruiker bijvoorbeeld eenvoudig de afzendergegevens of relatiegegevens kiezen, of een referentienummer automatisch laten genereren. Een macro kan zelfs regelen dat het document meteen op de goede plaats opgeslagen wordt. Onze sjablonen zijn daardoor niet alleen heel mooi, maar ook zeer prettig in het gebruik.

Diensten voor Microsoft Outlook

Microsft Outlook is misschien wel het programma dat het meest gebruikt wordt binnen uw organisatie. Toch wordt er maar weinig gebruik gemaakt van de vele mogelijkheden die het programma biedt. Wij hebben diverse oplossingen ontwikkeld die u helpen diverse standaard mailtjes te beantwoorden, bijlagen automatisch op te slaan, etcetera. In combinatie met onze cursus Outlook & Time Management bespaart u veel tijd en krijgt u weer grip op uw taken.

Excel / VBA consultancy

Excel is na e-mail waarschijnlijk de meest gebruikte tool in het bedrijfsleven. Toch gebruiken veel mensen slechts een fractie van de mogelijkheden en kan het vaak sneller, preciezer en uitgebreider. Onze specialisten weten als geen ander hoe Excel uw bedrijf optimaal kan ondersteunen.

Zet Microsoft Excel naar uw hand met op maat gemaakte applicaties. Onze ervaren medewerkers kunnen de meest complexe toepassingen bouwen, waaronder:

 • Templates
 • Rapporten
 • Dashboards
 • Rekenmodellen
 • Workflows
 • Databases

Access maatwerk

Microsoft Access biedt de mogelijkheid om een praktische database te ontwikkelen die geheel aansluit bij uw specifieke wensen.

 • Rapportages met data uit andere databases
 • XML-, Excel- of txt bestanden automatisch importeren
 • Relaties en correspondentie
 • Planning
 • Evaluaties

Voor kleine maar ook grote bedrijven is het kostenbewustzijn essentieel. Met de Access-oplossingen van Compu Act Opleidingen bespaart u dagelijks op uren en kosten.

Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen