Prijzen all-inclusief
Locaties door heel Nederland
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Klassikaal, Online of inCompany

computertraining Nijmegen

Ben je op zoek naar een cursus cursus in Nijmegen? Dan ben je bij CompuAct opleidingen aan het juiste adres. Met vestigingen over heel Nederland zijn wij één van de grootste en best beoordeelde cursus aanbieders in Nederland. Wij hebben al veel cursisten mogen verwelkomen in onze vestiging in Nijmegen.

Het maakt niet uit op welk niveau jij je kennis en ervaring wilt verbeteren. Wij bieden cursus Cursussen in Nijmegen op de volgende niveau’s aan: Basis, Gevorderden of kies uit één van onze specialistische cursus trainingen.

Cursusmethodes cursus in Nijmegen Elke individu is anders en daar houden we graag rekening mee in onze cursuslocatie in Nijmegen. Wij bieden daarom onze cursus trainingen aan in 4 verschillende lesmethodes: cursus cursus Nijmegen klassikaalLeer samen met andere werknemers of particulieren uit Nijmegen in onze klassikale ruimte. Onze docenten leren je in een ongedwongen en prettige sfeer de mogelijkheden en functies binnen cursus. Er is veel ruimte voor vragen en vaak steek je ook veel van andere cursisten op.cursus training Nijmegen in-CompanyWil je een cursus cursus in jouw bedrijf in Nijmegen geven? Dat is geen enkel probleem. Wij geven jaarlijks veel trainingen op locatie om medewerkers in één of twee dagen bij te scholen.Leer cursus in je eigen tempo in ons Open Leercentrum.Wij verzorgen wekelijks diverse computercursussen in ons Open Leercentrum in . Met deze unieke lesmethode kun je zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van jouw keuze. Je werkt tijdens de cursus in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.

  • Prijzen all-inclusief, je hoeft niets mee te nemen.
  • Je ontvangt een certificaat na het afronden van deze cursus.
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid en in de buurt van het O.V.

Aankomende cursus cursussen in Nijmegen

Toont 1 – 0 van 0 resultaten Toont alle 0 resultaten Toont het enige resultaat No results found
Locatie
1
Startmaand
Lesmethode
Moeilijkheidsgraad
Cursusnaam
Filters Sorteer resultaten
Leegmaken Toepassen
Geen resultaten gevonden. Filters wissen en opnieuw proberen?
Compu Act Opleidingen | Copyright
september, 2023
Je staat op het punt een offerte aan te vragen voor de cursus: computertraining Nijmegen

  • Typ bijvoorbeeld "Excel" of "Word" en zoek...
  • DD dash MM dash JJJJ

Download Studiegids