Compu-act opleidingen nederland
Prijzen all-inclusief
Persoonlijk contact
Beoordeeld met een 8,9
Wil je graag een goede en creatieve presentatie maken?

powerpoint alles-in-een cursus Doetinchem

In de cursus PowerPoint in Doetinchem leer je alles over het programma Microsoft PowerPoint. Met dit programma maak je gemakkelijk presentaties, bestaande uit virtuele dia's.

Na de cursus ben jij in staat om zelfstandig een goede en creatieve presentatie te maken. Je leert onder andere hoe je effectief gebruik maakt van animaties, afbeeldingen en diagrammen. Daarnaast krijg je tips over hoe je een sterke indruk maakt op je publiek.

Ben je op zoek naar een cursus Powerpoint in Doetinchem? Dan ben je bij CompuAct opleidingen aan het juiste adres. Met vestigingen over heel Nederland zijn wij één van de grootste en best beoordeelde cursus aanbieders in Nederland. Wij hebben al veel cursisten mogen verwelkomen in onze vestiging in Doetinchem.

Volg nu de cursus PowerPoint in Doetinchem!

Elke individu is anders en daar houden we graag rekening mee in onze cursuslocatie in Doetinchem. Wij bieden daarom onze Powerpoint trainingen aan in 4 verschillende lesmethodes:
Powerpoint cursus Doetinchem klassikaal
Wil je Powerpoint leren in een leuke en ontspannen setting? Onze klassikale Powerpoint cursus in Doetinchem is perfect voor werkende professionals of particulieren. Onze ervaren docenten zullen u helpen het potentieel van de software te ontsluiten, terwijl ze al jouw vragen beantwoorden. Bovendien kun je geweldige tips oppikken van je klasgenoten!
Powerpoint training Doetinchem in-Company
Wil je een Powerpoint cursus in Doetinchem inCompany geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven jaarlijks veel trainingen op locatie, zodat medewerkers in één of twee dagen up-to-date zijn met de laatste Powerpointtechnieken.
Powerpoint training Doetinchem Thuisstudie
De Powerpoint cursus als thuisstudie is de perfecte oplossing voor drukbezette professionals die hun Powerpoint-vaardigheden willen verbeteren zonder hun huis of kantoor te hoeven verlaten. Dit complete, zelfstudieprogramma biedt alle training die u nodig hebt om met vertrouwen documenten te creëren, op te maken en te presentere met Powerpoint.
Leer Powerpoint in je eigen tempo in ons Open Leercentrum.
Wij verzorgen wekelijks diverse computercursussen in ons Open Leercentrum in . Met deze unieke lesmethode kun je zelfstandig en onder begeleiding van een vakkundige docent de cursusstof doorlopen. Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van jouw keuze. Je werkt tijdens de cursus in eigen tempo en krijgt extra “gratis” cursustijd om de training af te ronden.

Aankomende cursussen

Je vind ons hier!

Cursussen door heel nederland

Aanbod Powerpoint cursussen in Doetinchem

Bekijk de populairste computertrainingen in Doetinchem

Excel cursus

Excel cursus

Onze Microsoft Excel cursussen zijn ideaal voor elk niveau. Je leert op een interactieve manier verschillende formules en berekeningen te maken.
Excel cursus Doetinchem
Word cursus

Word cursus

In onze Word cursussen worden de meest voorkomende onderwerpen binnen Word behandeld.
Word cursus Doetinchem
outlook cursus

Outlook cursus

Outlook is naast Gmail de meest voorkomende e-mail applicatie. De meeste gebruikers hebben het on the job geleerd maar haal jij dan wel het optimale uit de applicatie?
Outlook cursus Doetinchem
office 365 cursus

Office 365 cursus

Steeds meer organisaties stappen over naar Office 365. Wil je ook het maximale uit dit pakket te halen. Dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou!
Office 365 cursus Doetinchem
Powerpoint cursus

Powerpoint cursus

In de cursus PowerPoint komen alles facetten aan bod voor het maken van een goede en creatieve presentatie.
Powerpoint cursus Doetinchem
photoshop cursus

Photoshop cursus

De Adobe Photoshop cursussen zijn ideaal geschikt voor fotografen, webdesigners en grafische vormgevers.
Photoshop cursus Doetinchem
inDesign cursus

InDesign cursus

InDesign is hét opmaakprogramma voor ontwerpers, productieprofessionals, ontwerpbureaus, reclamebureaus, kranten én voor uitgevers.
InDesign cursus Doetinchem
illustrator cursus

Illustrator cursus

Onze Illustrator cursussen worden door onder andere grafisch designers maar ook door kunstenaars gevolgd.
Illustrator cursus Doetinchem
Wordpress cursus

Wordpress cursus

Krijg het meest populaire content management systeem onder controle. Wij leren je de basis kennis die nodig is om jouw eerste website te publiceren.
Wordpress cursus Doetinchem
Bekijk alle cursussen
Copyright 2023 | Compu Act Opleidingen